Individualna putovanja

Individualno putovanje je putovanje koje je prilagođeno Vašim potrebama. Ne želite da zavisite od minimalnog broja putnika i od fiksnih datuma i satnica aranžmana. Želite sami ili u društvu da putujete do mesta kojeg nema u redovnim ponudama ili bilo kog drugog mesta na svetu u terminu i po uslovima koji Vama odgovaraju, mi smo tu da Vam to omogućimo.

Preko naših rezervacionih sistema možemo Vam pronaći najpovoljniji smeštaj na preko 18.000 destinacija i više od 400.000 hotela širom sveta, uz to kod nas možete pronaći i najpovoljnije opcije autobuske ili avio karte, rent-a-car, transfere na destinacijama, usluge lokalnih vodiča i predstavnika na engleskom jeziku (na nekim destinacijama postoji i mogućnost vodiča na srpskom jeziku).
Ukoliko ste odlučili i potrebna Vam je najpovoljnija ponuda ili ste i dalje samo u fazi planiranja i potrebni su Vam saveti, možete nas pozvati telefonom ili nam poslati e-mail na office@sattravel.info  sa osnovnim informacijama: broj putnika i godine putnika, okvirni datum putovanja, broj noćenja, kategorija hotela, vrsta usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive) i da li Vam je potreban prevoz do destinacije, transfer ili neka druga vrsta usluge.
U najkraćem mogućem roku ćete dobiti naš predlog ponude koju ste slobodni da menjate sve dok putovanje ne bude potpuno odgovaralo Vašim zahtevima.

Meksiko - Riviera Maja - Individualno

Meksiko, Kankun, Rivera Maja, individualno...

od 120
Indonezija - Bali - Individualno

Indonezija. Daleke destinacije. Individualna putovanja. Indonezija avionom. Azij...

od 90
SLOVENIJA - Thermana Park Laško - Terme Laško - Wellness i SPA

Slovenija hotel i wellness Park Termana Laško ima savremenu i jedinstvenu ponudu...

od 94

Preporuka agencije

Vila Adonis - Olimpska regija - Nei Pori
Vila Adonis - Olimpska regija - Nei Pori
Detaljnije
Vila Vavdinos - Kasandra, Polihrono
Vila Vavdinos - Kasandra, Polihrono
Detaljnije
Vila Finikas Garden - Sitonija - Nikiti
Vila Finikas Garden - Sitonija - Nikiti
Detaljnije
HOTEL SANT ALPHIO GARDEN - SICILIJA - DJARDINI NAKSOS
HOTEL SANT ALPHIO GARDEN - SICILIJA - DJARDINI NAKSOS
Detaljnije