IZABERITE NAČIN PLAĆANJA KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

 

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Uslovi i način plaćanjaUplata gotovine omogućena je u našoj poslovnici. Cene su izražene u stranoj valuti (€), a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

 

 

 

PLAĆANJE ČEKOVIMA

Uslovi i način plaćanjaPored plaćanja u gotovini, moguće je plaćati i na druge načine. Jedan od mogućih načina plaćanja naših usluga jeste čekovima građana. Uz ček je potraban važeći lični dokument na uvid.

 

 

 

 

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Uslovi i način plaćanjaUkoliko spadate u one građane koji kao način plaćanja najradije koriste platne kartice, u našoj poslovnici plaćanje je moguće izvršiti i na ovaj način.

 

 

 

 

 

 

UPLATA PROFAKTUROM ZA PRAVNA LICA


Uslovi i način plaćanjaZa korporativne klijente i pravna lica omogućili smo uplatu na račun firme, po profakturi koju izdaje SAT Travel.

Za detaljne informacije obratite se na ana@sattravel.info

 

 

 

UPLATA NA RAČUN ZA FIZIČKA LICA

Uslovi i način plaćanjaUplatu za vaše aranžmane, avio karte, hotel, osiguranje ili prevoz možete izvršiti na račun Unicredit banke u Srbiji.

Broj računa:

170-0030026981000-66

Uplatu je moguće izvršiti tek nakon sklapanja Ugovora o putovanju sa agencijom SAT Travel pa Vas molimo da pre uplate kontaktirate naš call centar na broj telefona +381 11 40 20 520

(na slici možete videti primer popunjene uplatnice)


UPLATA NA RAČUN IZ INOSTRANSTVA

Ukoliko uplatu želite da izvršite van Srbije, potrebno je da Vašoj banci priložite instrukcije za plaćanje koje možete preuzeti klikom na sledeći LINK.

PAKET ARANŽMANI

Za sve putnike koji preko nas rezervišu paket aranžmane, uplatu je moguće izvršiti na sledeći način:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).

- Virmanska uplata fizičkih i pravnih lica sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture ili prijave.

U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

UPLATA AVIO KARATA

- 100% odmah po rezervaciji – gotovina ili

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro) ukoliko ih prihvataju avio kompanije kojima putujete (više informacija u agenciji)

Svako plaćanje karticama se proverava u centralnom bankarskom sistemu i samo ukoliko dobijemo autorizaciju novac se povlači sa Vašeg računa.

Sredstva se prvo rezervišu, pa ih posle nekog vremena banka povlači sa Vašeg računa, ali svakako od potvrde transakcije Vam više neće biti dostupna.

U slučaju odustajanja od kupovine imate pravo da otkažete ugovor o kupovini, a samo u slučaju opravdanog odustanka po kriterijumima avio kompanija možete očekivati povraćaj kompletno uplaćenog iznosa.

Povraćaj sredstava se vrši istim putem kao što je izvršena naplata, na karticu kupca.

U slučaju delimičnog povraćaja, iznos naplaćene i pružene usluge se ne vraća.

SAT Travel vrši predugovorno obaveštavanje kupaca na način da kupcima prikazuje sve specifikacije i karakteristike proizvoda i usluga, kao i da prikazuje specifikaciju celokupne kupovine neposredno pre odlaska na stranicu za plaćanje.

 

UPLATA REZERVACIJE ZA HOTELSKI SMEŠTAJ, BRODSKE, AUTOBUSKE I VOZNE KARTE, PUTNO OSIGURANJE, RENT-A CAR, TRANSFERI, NAJAM VOZILA, USLUGE VODIČA

Nacin i dinamika plaćanja se razlikuju ukoliko se vrši kupovina usluga bez popusta ili sa popustima (npr.First minute aranžmani, Periodi specijalnih popusta, Last Minute aranžmani i sl.)

Kupovina usluga bez popusta:
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 25 dana pre početka usluge. Akontacija se plaća odmah, gotovinski, platnim karticama, čekovima (ne na odloženo) ili virmanski. Ostatak se plaća najkasnije 25 dana pre početka usluge i to gotovinski, čekovima na odloženo, platnim karticama ili virmanski.

Kupovina usluga sa popustom:
Tokom promotivnog perioda prodaje plaćanje se vrši u celosti prilikom rezervacije odnosno najkasnije do datuma navedenog u cenovniku za svaki hotel posebno. Moguće je odloženo plaćanje s tim da se čekovi deponuju odmah, odnosno ukoliko se plaćanje vrši karticama na odloženo, plaćanje se vrši odmah.

Kartice koje prihvatamo za plaćanje odmah ili plaćanje na rate su: Visa, Master, Maestro i Dina

Za više informacija pozovite nas na broj +381 11 40 20 520.

KUPOVINA USLUGA SA POPUSTOM

Tokom promotivnog perioda prodaje plaćanje se vrši u celosti prilikom rezervacije odnosno najkasnije do datuma navedenog u cenovniku za svaki aranžman, avio kartu ili hotel posebno.

Za više informacija pozovite nas na broj +381 11 40 20 520.