Slovenija

Slovenija je primorska i podalpskadržava na jugu Srednje Evrope koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.

 

Terme u Sloveniji pružaju fantastičan odmor osobama svih starosnih dobi, nudeći veliki izbor prekrasnih krajolika, znamenitosti i aktivnosti unutar svoje relativno male teritorije. Zbog mnogobrojnih privlačnih mogućnosti za odmor, slovenačke terme su poslednjih godina postale sve popularnija wellness & spa destinacija. Ideja da se turizam fokusira na terme urodila je plodom, tako da u Sloveniji možete pronaći ogroman broj ponuda za banje, spa i wellness centre.

Razvoj i afirmaciju banja u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti. Terme u Sloveniji nude svojim posetiocima toliko sadržaja da je prosto nezamislivo da nekome u njima može biti dosadno.

U slovenačkim banjama možete da provedete prijatan porodični odmor, da učinite nešto za sebe, za svoje telo i dušu, da poboljšate fizičko i psihičko stanje. U savremeno opremljenim termama u Sloveniji možete da plivate, trčite, šetate, vežbate na različitim spravama i terenima, bavite se sportom, da se kuglate, jašete, skijate, vozite bicikl i da istovremeno naučite zdravo da živite.

 

Preporuka agencije

Vila Maltemia - Evia - Pefki
Vila Maltemia - Evia - Pefki
Detaljnije
Manastir Manasija i Resavska pećina
Manastir Manasija i Resavska pećina
Detaljnije
Vila Kristina - Sitonija - Neos Marmaras
Vila Kristina - Sitonija - Neos Marmaras
Detaljnije
Apartmani Maria - Tasos - Potos
Apartmani Maria - Tasos - Potos
Detaljnije